نرده ها دارای تنوع بسیاری در رنگ و طرح می باشند و برخلاف گذشته که به شکل ساده طراحی می شدند امروزه شکل های بسیار متنوع و زیبایی از آن ها طراحی شده اند که دارای جنس و رنگ مختلفی می باشند و علاوه بر ایجاد امنیت شکل و ظاهر زیبایی نیز به محیط می دهند.استفاده از نرده ها با توجه به کاربرد و زیبایی و دوامشان متفاوت می باشد و برای مکان های مختلف انواع متفاوتی از آن ها به کار برده می شود.نرده میلگردی انواعی از نرده محافظ می باشد که برای امنیت در ساختمان ها یا ویلا ها و مکان های بسیار دیگر به کار برده می شود.
نرده میلگردی در مدل های متنوعی تولید می شوند و طراحی آن ها با ظرافت بیشتری صورت می گیرد. این نوع از نرده ها مصالح مصرفی کمتری دارند و با توجه به مقاومت خوبی که دارند قیمت پایین تری نیز دارند. داشتن طرح های زیاد در نرده های میلگردی حق انتخاب بیشتری را در اختیار مشتریان قرار می دهد .
انواع نرده میلگردی :
نرده میلگردی دارای انواع مختلفی می باشند و علاوه بر حفاظ های ساده ی که به جای دیوار در اطراف ساختمان ها یا مناطق مختلف به کار برده می شوند دارای انواع حفاظ های پیچیده نیز می باشند که در بالای دیوار برای جلوگیری از ورود سارقان به کار برده می شود. حفاظ شاخ گوزنی ، حفاظ بوته ای ، حفاظ نیزار و حفاظ لیلیوم از جمله نرده میلگردی می باشند و دارای مزیت های بسیاری می باشند و به عنوان حفاظی قوی و غیر قابل نفوذ عمل می کنند.
حفاظ شاخ گوزنی :
نوعی نرده ی میلگردی می باشند که از قرار گرفتن میلگرد ها همانند شاخ گوزن رو به روی هم تولید می شوند و از جمله ی زیباترین حفاظ ها می باشند. این نوع از نرده ها در بالای دیوار و گاها جلوی پنجره ها نصب می شوند و در صورتی که تراکم میلگرد در آن ها زیاد باشد سارقین به هیچ وجه قادر به رد شدن از روی آن نمی شوند.حفاظ شاخ گوزنی از فولاد مقاوم و میلگرد تولید می شود و قابلیت نصب بر روی بتن و سنگ را دارد.این نوع حفاظ به دلیل ساختار تیز و برنده ای که دارد به هیچ وجه قابلیت نفوذ ندارند .
امروزه حفاظ شاخ گوزنی جهت جلوگیری ار ورود سارقین به ملک بر روی دیوار ساختمانهای باند نصب میشود.
تاریخچه حفاظ شاخ گوزنی در واقعیت مشخص نیست. بیشتر تولیدکنندگان حفاظ دیوار بر این اعتقاد هستند که این حفاظ برای اولین بار توسط یک آهنگر با فکر و سلیقه شخصی خود وبا ترکیب میلههای پیچ خورده ساخته شده و چون از باز دارندگی خوبی برخوردار بودهاست توسط طراحان و تولیدکنندگان باز طراحی شدهاست و بعد از این تغییرات از آن به عنوان نسل جدید حفاظ روی دیوار نام برده میشود. در اکثر شهرها و مناطق آسیبپذیر از نظر امنیت حفاظها جزو مصالح ساختمانی و عناصر معماری هستند که میتوانند تا حد زیادی در امنیت خانهها از نظر امنیت داخلی و خارجی مؤثر میباشند. حفاظ شاخ گوزنی از سری نسل جدید محافظ روی دیوار است که توسط تولیدکنندگان نرده تولید میشود. این نرده جدید با الهام گرفتن از شاخ گوزن طراحی شده و دارای شاخکهای بسیار تیز و برنده از میلگردهای آهنی است. در عین زیبایی و شباهت به شاخ گوزن از نظر امنیتی یک حفاظ امن برای محافظت از جان و مال انسان میباشد. شاخکهای بسیار زیاد و در هم پیچیده و در عین حال منظم آن زیبایی خاصی به دیوارهای ساختمان میدهد.
نام این حفاظ برگرفته از شاخ گوزن و بوتههای به هم پیچیده گلهای رونده است. در این نوع از نرده حفاظها، شاخهای گوزن کاملاً منظم و با الگوریتم خاص و تقریباً به صورت قرینه در دو طرف کنار یکدیگر رشد یافته، بهطوریکه بهسختی میتوان اختلاف چشمگیری میان شاخهای گوزن یافت.
مراحل ساخت حفاظ شاخ گوزنی
قدم اول خرید میلگردهای استاندارد از کارخانه های سازنده می باشد که پس از تهیه به محل تولید حفاظ سازه انتقال داده می شود. در گام بعدی میلگردها در سایزهای مختلف و به سفارش مشتری برشکاری می شوند. برای اینکه به اندازه کافی تیز و برنده باشند باید شاخک های اصلی و فرعی و شاخک های کوتاه بصورت زاویه دار با گیوتین انجام شوند.. پس از آن قطعات با با دستگاه پرس و در قالبهای مختلف به شکلهای مورد نظر خم کاری میشوند و در اختیار جوشکار قرار داده میشوند تا طبق سفارش و بر اساس الگو با چیدمان منظم و خاص هر اندازه تولید شود.
بعد از اینکه محصول جوشگاری شد به قسمت چربی زدایی منتقل میشود و در داخل آب مقطر و اسید در وان قرار میگیرد و پس از خشک شدن آماده رنگ کاری می شود و در قسمت رنگ کاری پس از پاشش رنگ پودری در دستگاه ساکلون به درون کوره پخت منتقل شده و بعد از پخت در دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه رنگ آمیزی شده و در انبار آماده حمل به محل نصب میشود.
نرده ها به توجه به درخواست مشتری جهت استفاده بر روی دیوار در هر اندازه ای تولید می شوند اما بصورت معمول از نظر طولی در شاخه های 2 متری تولید میشوند.
ارتفاعهای ۷۰ سانتیمتر تا ۱۰۰ سانتیمتر عرض آنها با توجه به ارتفاع از ۵۰ سانتیمتر تا ۷۰ و بیشتر میباشد. تراکم معمول آنها از ۷ تا ۱۳ ردیف در دو متر منظور از تراکم تعداد شاخههای اصلی در ۲ متر میباشد. شاخههای اصلی معمولاً در ردیف وسط قرار دارند و از سایر شاخکها بلندتر میباشند. بهطور مثال منظور از تراکم ۱۳ این است که در هر ۲ متر تعداد شاخکهای اصلی ۱۳ ردیف میباشد. فاصله تقریبی شاخها در تراکم ۱۳ در حدود ۱۵ سانتیمتر میباشد. شاخهای اصلی باید مستقیم به شاسی جوش خورده باشند و شاخکهای فرعی به آن جوشکار شوند. برخی از تولیدکنندگان شاخکهای فرعی را نیز جزء تراکم محسوب میکنند و تراکمهای بشتر از ۱۳ مثلاً ۲۰ یا ۲۵ یا حتی بیشر را اعلام میکنند که البته صحیح نمیباشد و فقط جنبه تبلیغاتی دارد. در تولید حفاظ شاخ گوزنی ارتفاع و عرض کار تأثیر مستقیم بر امنیت دارد
حفاظ بوته ای :
از انواع دیگر نرده میلگردی حفاظ بوته ای می باشند که همانند حفاظ شاخ گوزنی می باشند و شاخ های پر پیچ و تاب دارند و امنیت بیشتری نسبت به حفاظ های قدیمی دارند. این نوع حفاظ ها در حین امنیت زیاد زیبایی را به ساختمان ها ارائه می دهند .
حفاظ نیزار :
از جمله ارزانترین نرده میلگردی حفاظ یا نرده نیزار می باشد که دارای تراکم بسیار بالایی می باشند.شکل حفاظ نیزاری به این صورت است که همه ی شاخه ها به شاسی متصل می باشند و شاخه های اصلی نیز از بالا به هم وصل می شوند.
از دیگر انواع حفاظ دیوار جهت امنیت روی دیوار استفاده می شود حفاظ نیزار است. این حفاظ از میلگرد 12 ساده که از جنس فولاد است ساخته میشود.. در این نرده نوک میله را با استفاده از گیوتین برش داده و به اندازه 5 سانتی متر تیز میکنند. دلیل تیز کردن میلگرد ممانعت از ورود افراد و جانوران از میان حفاظ یا بالای حفاظ می باشد.
این حفاظ از سری نسل جدید حفاظ روی دیوار به شمار میرود و در تولید آن از ۴۵ ردیف میله گرد از قسمت پایین به بالا استفاده میشود. این محصول دومین طراحی برند حفاظ برتر محسوب میشود. حفاظ نیزار در رتبهبندی نرده حفاظ روی دیوار رتبه دوم را در میان محافظ روی دیوار از آن خود کردهاست. تولی حفاظ نیزار از سال ۱۳۹۰ شروع شد و برای نخستین بار در منطقه صنعتی خاوران دیده شد و بعد از آن توسط گروه حفاظ برتر بازطراحی و به بازار عرضه شدهاست. ارتفاع مناسب برای حفاظ نیزار که در ابعاد یک متر ساخته میشود حداقل ۹۰ سانتیمتر است. دلیل این که از میلگرد ۱۲ در این نوع حفاظ به کار میرود، این است که میلگرد سایز ۱۰ قابلیت ارتجاعی دارد و در ارتفاع ۱ متر به بالا خاصیت خود را از دست داده و سست و لرزان میشود. برای این که در ارتفاع ۱۲۰ سانتیمتر از میلگرد ۱۲ استفاده شود، ویژگی ارتجاعی آن است.
حفاظ لیلیوم :
نوع دیگری از نرده میلگردی که هم از لحاظ زیبایی و از هم از لحاظ امنیت فوق العاده می باشند حفاظ لیلیوم می باشد .
حفاظ لیلیوم نام یک نرده روی دیوار از نوع فلز با سایز میلگرد ۱۰ و ۱۲ است. به علت بالا بودن قیمت این نوع نرده و همچنین زیباببی آن جزو حفاظ های برتر بر روی دیوار می باشد.نام این نرده برگرفته شده از گل لیلیوم در طبیعت است و برای همین موضوع هنگام تولید سعی می شود با طلائی کردن قسمتهای غنچه ای شکل نرده شباهت ظاهری حفظ شود.
همانطور که اشاره شد این نرده به دلیل امنیت و زیبایی بالایی که دارد در دیوارات ادارات دولتی استفاده میشود و نفوذ از این نرده تقریبا غیر ممکن می باشد. این حفاظ بعنوان حفاظ برتر نسل جدید شمرده میشود و انواع دیگر حفاظ برتر شامل : حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ بوته ای و حفاظ نیزار می باشد که هر کدام جایگاه خاصی در بین استفاده کنند گان از حفاظ ها دارد.
بصورت کلی اگر بخواهیم رتبه بندی در بین حفاظ های برتر داشته باشیم به ترتیب زیر از بیشترین رتبه در کمترین رتبه جای میگیرند:
حفاظ لیلیوم – حفاظ نیزار – حفاظ بوته ای – حفاظ ویژه شرکتی – حفاظ ترکیبی – حفاظ نخل مرداب
شایان ذکر است که رتبه بندی فوق بر حسب میزان فروش و میزان رضایت مشتریان می باشد.
نرده میلگرد شمشاد :
نرده میلگردی شمشاد نوعی از حفاظ های خاردار می باشد که مانع مناسبی برای جلوگیری از ورود سارقان به ساختمان ها می باشند و تماما از میلگرد خاردار تولید می شوند و پهنای آن ها تا حدود 50 سانتیمتر می باشد که تمام سطح دیوار را را اشغال می کنند و تا ارتفاع 120 سانتیمتر ساخته می شوند.
این نوع از نرده میلگردی دارای رنگ های مختلف از نوع رنگ کوره ای الکترواستاتیک می باشند. نرده میلگردی شمشاد از نظر ظاهر دارای تعداد زیادی نیزه میلگردی با تراکم بالا به شکل تقریبا عمودی می باشند که به وسیله جوش به هم متصل شده اند و خارهای موجود در آن ها خطر بزرگی برای افرادی که قصد عبور از روی آن ها را دارند محسوب می شود .
کاربرد نرده میلگردی :
نرده میلگردی از بافت متراکم تشکیل می شود و به دلیل کاربرد میلگرد کم کربن دارای استحکام بالایی می باشد و به عنوان حفاظ در بالای دیوار ها ، حفاظ باغ ها و ویلا ها ، در مزارع ، باغ وحش و پروژه های مسکونی و اداری و صنعتی ورزشی و محل های صعب العبور و حریم خطوط راه آهن و نیرو گاه ها و … به کار برده می شوند.این نرده ها همچنین قابلیت استفاده در اماکن نظامی و امنیتی و همچنین اماکن خصوصی را دارند.
تاثیر نرده میلگردی در زیبایی ساختمان :
نرده ها در وهله ی اول برای ایجاد امنیت و جلوگیری از ورود سارقان به ساختمان ها نصب می شوند که برخی از آن ها فقط به عنوان حفاظ و با ظاهری ساده به کار برده می شوند ، اما برخی دیگر همانند نرده میلگردی که با قرار گرفتن تعدادی میلگرد به شکل شاخ گوزنی یا لیلیومی و … در کنار هم ، علاوه بر این که به دلیل ارتفاع زیاد و تیز بودن و خاردار بودن و … غیر قابل نفوذ می باشند بلکه طرح های زیبایی بر روی دیوار ها ایجاد می کنند که روح تازه ای به ساختمان ها می دهند و منظره ای چشم نواز ایجاد می کنند.
مزیت نرده میلگردی :
- بافت فشرده ای دارند و در نتیجه غیر قابل صعود می باشند .
- به دلیل استفاده از مفتول کششی دارای مقاومت زیادی می باشند و به راحتی جدا نمی شوند .
- قیمت مناسبی دارند .
- طرح های زیبا و متنوعی دارند .
- طول عمر زیاد و دوام بالایی دارند .
- از رنگ الکترو استاتیک در آن ها استفاده می شود در نتیجه ضد زنگ و فرسودگی می باشند .
- سبک می باشند و قابلیت حمل راحتی دارند .
- نرده میلگردی قابلیت تولید در تراکم و ارتفاع و رنگ مورد نیاز مشتریان را دارند و طبق سفارش آن ها می توان نرده ها را طراحی نمود .
- امکان رنگ کردن دو باره آن ها وجود دارد .
- در نوع استاندارد آن ها از جوشکاری co2 استفاده می شود که بهترین جوش برای نرده ها می باشد.
جهت استعلام قیمت نرده و سفارش نصب نرده با شماره 34216636-041 تماس باشید.