مرزبندی مناطق ، زمین های کشاورزی و … از زمان های دور رایج بوده است و چوب و سنگ اولین مصالحی بودند که در آن زمان ها در حصارکشی به کار برده می شدند . اما به مروز زمان حصارهای جدید که همان حصارهای توری یا فلزی می باشند ، جای آن ها را گرفتند و به عنوان تجهیزات مهم و کاربردی در حصار کشی ها به کار برده شدند .
توری حصاری از جمله پر کاربرد ترین توری های موجتورود در بازار می باشند که قابل استفاده در صنایع مختلفی می باشد و نصب آن ها بسیار راحت و آسان می باشد .
در بخش زیر روش نصب توری حصاری را شرح می دهیم .
نحوه ی نصب توری حصاری
نصب توری حصاری دارای مراحل مختلفی می باشد که لازم هست در هنگام نصب و اجرا رعایت گردد تا عمل حصاری کشی با کیفیت کامل و به خوبی انجام شود . این مراحل عبارتند از :
- حفر چاله اولین و ابتدایی ترین کار در هنگام نصب توری حصاری می باشد ، زیرا پایه ها برای ثابت ماندن در روی زمین باید در داخل چاله محکم شوند . بنابراین در ابتدا لازم است تا چاله هایی با فاصله ی 3 متری یا 2 متری از هم حفر نمود . فاصله ی بین چاله ها سلیقه ای می باشد و در صورت کم بودن فاصله نیاز به پایه های زیاد و در صورت زیاد بودن آن نیاز به تعداد پایه کم می باشد ، اما استحکام فنس در هنگام نزدیک بودن پایه ها زیاد تر می باشد .
- بعد از حفر چاله ها ، پایه را در داخل چاله قرارداده و آن را با ملات های مخصوصی که شامل سیمان ، شن و ماسه می باشد پر می کنند تا به خوبی محکم شود . پایه ها انواع مختلفی دارند اما برای اینکه استحکام زیاد داشته باشند توصیه می شود تا از جنس آهن باشند . پایه ها می توانند به شکل لوله و نبشی باشند اما پر کاربردترین انواع آن ها پایه های لوله ای می باشد ، زیرا علاوه بر این که ارزانتر می باشد از مقاومت بالایی نیز برخوردار می باشند . پایه های لوله ای گالوانیزه و سیاه می باشند .
- نصب توری حصاری بعد از نصب پایه ها انجام می شود و برای این منظور توری حصاری را باز کرده و به وسیله مفتول به پایه ها محکم می نمایند . برای اینکه توری دچار افتادگی نشود و شل و ول نباشد ، لازم است تا به طور کامل کشیده شوند . توری حصاری از جنس گالوانیزه گرم که مخصوص حصارکشی برای فضای آزاد می باشند از کیفیت بالایی برخوردار می باشند و به هیچ وجه دچار پوسیدگی یا زنگ زدگی نمی شوند .
- برای ایجاد امنیت بیشتر روی توری حصاری می توان سیم خاردار نصب نمود که به دو صورت سیم خاردار حلقوی و سیم خاردار خطی موجود می باشند . انتخاب نوع سیم خاردار بستگی به سلیقه ی افراد دارد و نصب آن ها بسیار راحت می باشد . سیم خاردار ها به وسیله ی مفتول در قسمت بالای حصار و روی پایه نصب می شوند .
- در صورتی که افراد بخواهند دیوار بتنی روی فنس و پایه قرار دهند ، باید در انتهای کار از سطح زمین قالب فلزی مخصوص ببندند و درون آن را به وسیله بتن پر کنند .
مشخصات توری های حصاری
توری حصاری دارای اندازه ها و ابعاد متنوعی می باشد که خریداران با توجه به مکان مورد نظر و بودجه و نیاز خود این اندازه ها را تعیین می کنند .
انداز چشمه ها در توری حصاری به معنای اندازه ضلع های لوزی درون آن می باشد .
انواع مختلفی از توری های حصاری تولید و در بازار عرضه می شوند که شامل توری های موج دار استیل ، توری گالوانیزه ، فنس می باشد که در صنایع مختلف به کار برده می شوند .
در هنگام خرید توری حصاری لازم است دقت نمایید تا انتخاب درستی داشته باشید و توری حصاری دارای ویژگی های خاصی باشد ، زیرا در غیر این صورت امکان دارد انتظارات لازم را برآورده نسازد . داشتن امنیت و استحکام بالا ، برداشت و نصب راحت ، دوام و عمر زیاد و … از جمله مواردی می باشند که سیم خاردار با کیفیت باید داشته باشد .
توری حصاری در دیوار کشی ، حصار کشی ، و … به کار برده می شوند و به دلیل قیمت پایین و نصب راحت و کیفیت بالا از محبوبیت بالایی برخوردار می باشند .
جهت سفارش نصب توری از جمله توری پرسی با شماره 34216636-041 تماس داشته باشید.