
نصب نرده از جمله ی رایجترین حفاظ ها در تامین امنیت محیط می باشد که بر روی دیوار ها و یا در اطراف زمین ها و … نصب می شوند و امکان عبور سارقان را غیر ممکن می سازند . استفاده از نرده ها علاوه بر ایجاد امنیت در زیبا سازی محیط نیز نقش دارند و به همین علت در دیوارهای ویلا ها و ساختمان ها و … بسیار رایج می باشد .
نرده ها در کجا نصب می شوند ؟
برقراری امنیت در بسیاری از مکان ها حائز اهمیت می باشد و وسیله های گوناگونی برای ایجاد امنیت وجود دارد که یکی از بهترین آن ها نرده می باشد . نرده ها برای ایجاد امنیت در مکان های مختلفی از قبیل محوطه باغ ها ، خانه ها ، ویلاها ، شرکت ها و کارخانه جات و … به کار برده می شوند و انواع مختلفی دارند که با توجه به ویژگی های گوناگونی که دارند از ورود افراد متجاوز به حریم خصوصی جلوگیری می کنند .
نرده ها همچنبین در بالای دیوار هایی که ارتفاع زیادی ندارند نیز نصب می شوند . نصب نرده در بالای دیوار های کم ارتفاع نه تنها موجب بالا رفتن امنیت می شود ، بلکه به صرفه تر و اقتصادی تر نیز می باشد ، زیرا افزایش ارتفاع به وسیله ی آجر و مصالح و … هزینه بردارتر از نصب آن می باشد و در نتیجه برای کارفرما یا مالکین ملک به صرفه نمی باشد .
نرده ها در بالکن ها و راه پله ها نیز نصب می شوند و موجب می شوند تا با نصب آن در بالکن ، بتوان از کودکان و حیوانات خانگی به راحتی مراقبت نمود و هنگام بازی کردن آن ها ترس و نگرانی از سقوطشان نداشت .
در راه پله علاوه بر اینکه فضای راه پله را زیباتر می کند ، بلکه امنیت را نیز فراهم می کند و کودکان و افراد مسن به راحتی می توانند از پله ها بالا و پایین روند .
نصب نرده در پنجره هایی که هیچ نوع حفاظی ندارند علاوه بر اینکه موجب برقراری امنیت افراد خانواده بخصوص کودکان در هنگام باز کردن پنجره و … می شود ، بلکه مانع ورود دزد و افراد متجاوز به داخل خانه ها می شود . این امر در طبقات اول ساختمان ها و یا خانه های تک طبقه نیز بسیار اهمیت دارد زیرا در این ساختمان ها به دلیل کم بودن ارتفاع احتمال دزدی بیشتر می باشد . بنابراین با نصب نرده در پنجره های این ساختمان ها علاوه بر زیباتر شدن آن ها می توان به برقراری امنیت ساختمان کمک زیادی نمود .
مزایای نصب نرده
نصب نرده دارای مزیت فراوانی می باشد و به همین دلیل بعنوان یکی از محبوبترین حفاظ ها برای کاربرد در مکان های مختلف شناخته شدند . از جمله مزیت نصب نرده در روی دیوار یا اطراف محوطه ها ، می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- نصب نرده موجب برقراری امنیت می شود و عبور کردن از آن ها بسیار دشوار و گاها غیر ممکن می باشد .
- دارای تنوع زیادی می باشند و هر سلیقه ای را در بر می گیرند و در نتیجه می توان با توجه به بودجه و سلیقه نوع متناسب آن را به کار برد.
- نصب نرده مانند بسیاری از حفاظ های دیگر تاثیر منفی در زیبایی نمی گذارد و بلکه فضای زیبایی را خلق می کند .
- قابلیت رنگ پذیری آن این امکان را فراهم می کند تا بعد از نصب نرده بتوانیم هر موقع که بخواهیم رنگ آن را تغییر داده و به رنگ دلخواه در آوریم .
مراحل نصب نرده بر روی دیوار
اولین مرحله در نصب نرده بر روی دیوار بعد از درخواست مشتری اعزام کارشناس به محل برای بررسی محیطی که نرده نصب خواهد شد می باشد . سپس محل نصب نرده با متر به طور دقیق اندازه گیری می شود و کارشناس انواع نرده ها را که متناسب با محیط پروژه می باشد را نشان می دهد . سپس کارفرما با توجه به بودجه و سلیقه خود مناسبترین نوع نرده را انتخاب می کند و در نهایت نرده برای نصب آماده می شود و در صورتی که اندازه آن طولانی تر از طول دیوار باشد با استفاده از دستگاه فرز بخشی از آن برش می خورد تا کاملا هم اندازه با دیوار باشد و از هیچ طرف طولانی تر نباشد .
نرده ها در بالای دیوار به دو روش جوشکاری با الکترود و جوشکاری با CO2 قابل انجام می باشد که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند و قیمت آن ها نیز متفاوت می باشد . البته لازم به ذکر است که جوش CO2 از مقاومت بالاتری نسبت به جوش الکترود دارد و هنگام جوشکاری با الکترود امکان شکستن اتصالات حفاظ وجود دارد و از طرفی نیز با توجه به این که گل جوش در محل اتصال دیده می شود ، رنگ آمیزی آن به طور دقیق تری انجام نمی شود . هنگامی که دیوار ها حالت پلکانی داشته باشند برای برقراری امنیت حفاظ های پله های پایین تر را بلند تر در نظر می گیرند ، تا بدین وسیله امنیت در همه جای دیوار ها بر قرار شود .
روشهای نصب نرده یا حفاظ در بالای دیوار
روش های مختلفی برای نصب نرده ها با توجه به بستر در بالای دیوار وجود دارد که در زیر به اختصار به بررسی برخی از آن ها می پردازیم .
-
روش کوبیدن پیم در دیوار
این روش نصب نرده که کارگزاری پیم در بستر می باشد ، قابلیت کاربرد در تمامی بستر ها را دارد و برای انجام آن ابتدا با استفاده از دریل در بالای دیوار سوراخی به قطر 8 میلی متر ایجاد می شود و در داخل دیوار یک پیم به قطر 10 میلی متر گذاشته می شود . در صورتی که درپوش فلزی با ضخامت کمتر از 2 میلی متر وجود داشته باشد در این صورت درپوش سوراخ می شود و سپس دیوار سوراخ کاری می شود . برای دست یابی به استحکام مورد نظر لازم است تا برای هر نرده دو متری حداقل 4 پیم 2 به 2 رو به روی هم به کار برده شود . در مرحله ی آخر نیز نرده یا حفاظ بر روی دیوار و بین پیم ها قرار داده می شود و پیم ها جوش می شوند و سپس به یکی از دو روش جوشکاری نامبرده شده در قسمت بالا ، عملیات جوشکاری انجام می شود .
-
روش بیس پلیت
در این روش در هنگام دیوار چینی پلیت هایی را در داخل دیوار قرار می دهند که روشی منطقی و مناسب می باشد . در دیوارهایی که این کار در هنگام دیوارچینی انجام نشده می توان 4 سوراخ ایجاد کرده و پیم را در این سوراخ ها کوبید و پیلت را به پیم ها متصل نمود ، که این کار علاوه بر این که بستر مناسبی برای نصب نرده ایجاد می کند ، بلکه در استحکام و زیبایی آن ها نیز تاثیر بسیاری می گذارد . پیلت ها باید دارای فواصل خداقل یک متر از همدیگر باشند . سپس نرده ها بر روی آن ها جوش داده می شوند و در آخر نیز لکه گیری یا رنگ آمیزی می شوند .
-
روش چهار ستون
در حفاظ هایی که دارای ارتفاع بالایی می باشند ، استفاده از این روش برای نصب نرده متداول می باشد . در انجام این روش 4 سوراخ با فواص مشخص در چهار پایه این چهار ستون ایجاد می شود و سپس پیم در آن کوبیده می شود و چهار ستون به آن اتصال می یابد و در صورتی که درپوش فلزی مستحکم یا پیلت وجود داشته باشد با آن ها متصل می شود .
نرده پانلی
انواع دیگری از نرده های حصاری که کاربرد زیادی نیز دارند نرده پانلی می باشند . این نرده ها همانند نرده های پانل کلاسیک به وسیله ی دستگاه اتوماتیک جوش نقطه ای از دو نوع مفتول سیاه و مفتول گالوانیزه با رنگ کوره ای پلی استر تولید می شود .
این دو نوع نرده دارای تفاوت هایی نیز می باشند به طوری که برای ایجاد مقاومت در نرده پانل کلاسیک از سیستم خم کاری استفاده می شود در حالی که برای ایجاد مقاومت در نرده های پانلی دوبل مفتول ها بیشتر به صورت دوبل در محل جوش به کار برده می شوند .
استفاده از نرده ها در صنعت ساختمانی در گذشته ها به منظور برقراری امنیت بوده است ، اما امروزه از آن ها نه تنها برای حفاظت و امنیت از مناطق بلکه برای زیباسازی فضا نیز استفاده می شود . بنابراین زیبایی و کیفیت نرده ها ،علاوه بر دوام و مقاومت ، می تواند تاثیر زیادی در انتخاب مشتری داشته باشد . نرده استیل از انواع نرده های پر طرفدار با زیبایی و خواص مختلف از قبیل لوکس و ظریف بودن و براقیت و دوام و کیفیت زیاد ، مورد استقبال بسیاری از مردم می باشد و از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه می باشد .
از آن جایی که روزانه شاهد انواع مختلف نرده های در جای جای شهر ها و حصارکشی ها و ساختمان ها و … می باشیم به استفاده فراگیر از آن ها پی می بریم . نرده ها دارای کاربرد های بسیار زیادی می باشند و به دلیل تنوع در رنگ و طرح در اکثر اماکن خانگی و صنعتی به کار برده می شوند . در کیفیت نهایی این محصولات مواد اولیه ای که برای تولید آن ها به کار برده می شود نقش مهمی دارد . مجموعه آرامیس تولید کننده انواع نرده ها و فنس ها با به کار گیری مواد اولیه و آلیاژ های مرغوب محصولاتی با کیفیت و مرغوب توالید می کند .
در زیر به چند نمونه از محصولات این مجموعه اشاره می کنیم .
1- نرده پانلی آلومنیوم : انواع جدیدی از نرده ها که به دلیل برتری نسبت به انواع نرده های چوبی و آهنی از استقبال زیادی برخوردار می باشند ، نرده های پانلی آلومنیوم می باشد . این نرده ها دارای وزن سبکی می باشند و از مقاومت بالایی در برابر شرایط محیطی از قبیل رطوبت برخوردار می باشند و مقاومت و دوام آن ها بسیار زیاد می باشد . از این نرده ها در پنجره ، پله ، بالکن و … استفاده می شود . انواع جدیدی از نردها که به دلیل برتری نسبت به برخی از نرده های چوبی و آهنی از محبوبیت زیادی برخوردار می باشند نرده پانلی آلومنیوم می باشند .
2- شاخ گوزنی : این نوع نرده ها به دلیل شباهتی که به شاخ گوزن دارند ، نرده شاخ گوزنی نامیده می شود و بیشتر به منظور برقراری امنیت در بالای دیوارها یا درب ساختمان ها نصب می شوند . این نوع نرده ها که ظاهر بسیار زیبایی نسبت به نرده های قدیمی و میله ای که در گذشته به کار برده می شدند ، دارند در ظاهر منطقه تاثیر منفی نمی گذارند ، بلکه در زیباتر شدن محیط موثر می باشند . رویش و پیچش گیاهان پیچشی بر روی آن ها در زیبایی هر چه بیشتر محیط و نمای ساختمان ها تاثیر می گذارد . نرده شاخ گوزنی قابلیت استاده و نصب در هر محیطی را ندارد. به عنوان نمونه نمی توان آن ها را در محیط داخلی ساختمان ها استفاده کرد .
3 – حصار توری : از نرده ها می توان در اماکن مختلف برای راحتی و زیبایی کار و جلوگیری از هزینه های اضافی و زیاد به جای بسیاری از روش های پر هزینه از قبیل احداث دیوار استفاده کرد . البته زمانی که نرده ها بدین منظور به کار برده می شوند به دلیل امکان دید که به فضای داخل می دهند و در خصوصی سازی حریم نقشی ندارند ، در هر جایی به کار برده نمی شوند و از آن ها بیشتر در مکان هایی از قبیل اماکن ورزشی ، صنعتی ، باغ ها و … استفاده می باشد . این حصارها همچنین به دلیل وجود روزنه در تور از ایستادگی و مقاومت بالایی در برابر بادهای شدید برخوردار می باشند .
جهت سفارش اجرای نرده و استعلام قیمت نرده در سراسر کشور و یا اجرای نرده در تبریز با شماره 04134216636 تماس داشته باشید.