از جمله متداول ترین و پر کاربردترین ابزارهای مهمی که در تعیین محدوده و مرز بندی به کار برده می شود می توان به فنس ها اشاره کرد . در گذشته برای تعیین محدوده زمین ها و مرز بندی آن ها برای ممانعت از ورود افراد و چهارپایان و حیوانات فنس چوبی به کار برده می شد . فنس چوبی که شامل خار و خاشاک و شاخه درختان و … بود از جمله اولین حصار ها برای محصور کردن زمین و محوطه های کشاورزی به شمار می روند .
استفاده از فنس ها امروزه بسیار متداول تر و رایج تر شده است و با توجه به مزایای فراوانی که دارد از آن ها برای کاربرد های مختلفی استفاده می شود .
جنس فنس
فنس ها به دلیل استفاده درفضای آزاد برای مرز بندی ها و حصار کشی ها و … باید از مقاومت و کیفیت مطلوبی برخوردار باشند و به همین دلیل نیز در ساخت آن ها معمولا از توری های گالوانیزه استفاده می شود . فنس ها همچنین از فولاد ضد زنگ نیز می باشند و این ویژگی موجب کارایی بهتر آن ها در شرایط آب و هوایی مرطوب می شود . ضد زنگ بودن ، مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت ، نصب راحت و آسان از ویژگی های منحصر به فرد این محصولات می باشد .
فنس ها در صورتی که از مواد اولیه مرغوب و با کیفیت تولید شوند ، می توانند برای سالیان سال بدون خرابی یا آسیب و … قابل استفاده باشند . فنس با کیفیت ، قابلیت کاربرد برای 50 سال را دارند که این یک ویژگی ایده آل می باشد .
انواع دیگری از فنس ها نیز وجود دارند که از جنس پلی اتیلن می باشند و در ساخت آن ها از مواد ضد ماورا بنفش و uv استفاده می شود . این نوع از فنس ها معمولا برای حصار کشی های موقت به کار برده می شوند و عمر مفید آن ها می تواند تا حدود 5 سال باشد .
به طور کلی جنس مواد به کار برده شده در فنس در مقاومت و عمر مفید و قیمت نهایی آن ها تاثیر می گذارد .
انواع فنس
فنس ها انواع مختلفی دارند که با توجه به مواردی از قبیل جنس ، مقاومت و امنیت تقسیم بندی می شوند . فنس ها محصولات شناخته شده ای می باشند که کاربرد های بسیار متنوعی دارند . در این مقاله به معرفی انواع فنس ها و کاربرد های آن ها می پردازیم ، تا با توجه به شناخت کلی که به دست می آورید بتوانید بهترین نوع آن را که مناسب برای کار شما هست را انتخاب نمایید و سفارش دهید .
-
فنس مربعی
از متداول ترین و پر کاربردترین فنس هایی که به کاربرده می شود فنس مربعی می باشد . فس مربعی که به شکل مقطعی مربعی می باشند ، در اندازه ها و ضخامت های مختلفی تولید می شوند . طول ضلع های مربعی در فنس ها را چشمه می نامند . به عنوان نمونه زمانی که در هنگم معرفی فنس گفته شود فنس چشمه شش ، منظور فنس مربعی با اندازه شش سانت می باشد .
-
فنس حصاری گابیون
فنس حصاری گابیون از شش گوشه های بافته شده در کنار یکدیگر تولید می شوند . مقاومت بالا و انعطاف پذیری بسیار زیاد از ویژگی های این نوع فنس ها می باشد . از آن ها برای مهار سنگ و جلوگیری از سقوط اشیاء سنگین استفاده می شود .
-
فنس زنجیری
در این نوع از فنس یک رشته فلز گالوانیزه گرم به جای تار و پود استفاده می شود . فنس زنجیری با دیگر فنس های موجود در بازار به دلیل استفاده از یک رشته فلز گالوانیزه گرم در عرض آن ها به صورت زنجیری ، متفاوت می باشد . از این فنس ها در کشاورزی ، ساختمان سازی و کارهای صنعتی و … استفاده می شود و استحکام و مقاومت بسیار زیادی دارند . علاوه بر این انعطاف پذیری بالا و ضد زنگ بودن آن ها موجب شده تا عمر آن ها تا 50 سال نیز برسد .
-
سیم خاردار
سیم خاردار ها جزو قدیمی ترین حصار ها می باشند که در گذشته کاربرد بسیاری داشته اند و مردم برای تعیین محدوده ی زمین های خود از آن ها استفاده می کردند . البته امروزه به دلیل تنوع زیاد انواع فنس ها کاربرد سیم خاردار کمی محدودتر شده و از آن ها بیشتر در بالای حصار ها و نواحی مرزی استفاده می شود .
-
فنس حصاری با روکش pvc
این نوع از فنس به صورت توری های مربعی و زنجیری می باشند که فلز گالوانیزه به عنوان روکش بر روی آن ها استفاده می شود . فنس حصاری با روکش pvc بیشتر در مکان هایی که امکان برق گرفتگی در آن ها وجود دارد و همچنین نواحی مرطوب استفاده می شود . این فنس ها در جاهای مرطوب و شرجی از قبیل نواحی جنوبی و شمال کشور بیشترین کاربرد را دارند .
از ویژگی های منحصر به فرد آن ها می توان به مقاومت بالا در برابر اکسیده شدن و زنگ زدگی اشاره کرد .
کاربرد فنس
فنس کاربرد زیادی دارد و در مناطق مختلفی به کاربرده می شود که به برخی از مهمترین آن ها در این بخش اشاره می کنیم .
- به منظور جلوگیری از سقوط و ریزش سنگ در مکان های با شیب زیاد از قبیل دامنه کوه ها و جاده ها
- به عنوان حصار در خانه ها و ویلاها
- به منظور برقراری امنیت در بالای دیوار
- به منظور محصور سازی زمین کشاورزی ، باغ ها و باغچه ها
- برای استفاده در مناطق محافظت شده و ویژه برای برقراری امنیت
- به منظور جلوگیری از ورود حیوانات بزرگ و کوچک
- برای محافظت و مراقبت از توربین ها و نیروگاه ها و …
مراحل فنس کشی
فنس کشی نیازمند انجام مراحلی می باشد که باید رعایت گردد .
نصب پایه
نصب پایه فنس اولین کار در حصار کشی با فنس می باشد. پایه دارای انواع آهنی ، قوطی و لوله و …. می باشد و در این میان لوله پر کاربردترین آن ها می باشد که از قیمت مناسبی بر خوردار می باشد .
حفر چاله
برای قرار دادن پایه ها در زمین نیاز هست چاله هایی حفر شوند که این چاله ها با فاصله ی 2 الی 3 متری از هم حفر می شوند و با استفاده از ملات و شن و سیمان پایه ها در داخل آن محکم می شوند .
نصب توری یا فنس حصاری
برای فنس توری یا فنس کافیست تا فنس را باز کرده و با استفاده از مفتول بر روی پایه ها بست . برای این کار لازم است دقت شود تا فنس کاملا کشیده و صاف شود تا افتادگی و خمیدگی در آن ها دیده نشود .
جهت اطلاع از قیمت انواع فنس از جمله فنس چمنی با شماره 04134216636 تماس داشته باشید.